10 Omedelbara Steg Du Kan Ta Idag För Att Besegra Förhalning

10 Omedelbara Steg Du Kan Ta Idag För Att Besegra Förhalning


Du kan hjälpa ditt barn att utveckla goda vanor tidigt i livet som kommer att ge livslånga fördelar. Som förälder kan du uppmuntra dina barn att värdera sina val av livsmedel och fysisk aktivitet matvanor. Här är några tips och riktlinjer för att få du startade.

Att äta ute ofta kan sätta en allvarlig buckla i din viktminskning och allmänna hälsa mål. HealthyOut kan hjälpa dig att minimera skadan. Denna app är bra för folk som vill fortsätta att vara hälsomedvetna även när de äter på sin favorit restaurang.
Du kan söka på postnummer eller GPS, och sedan begränsa dina alternativ med din diet eller mat preferenser. Det bästa av allt, de poster som har komplett diet information på restaurang-meny objekt.

Gå på rutin hälsa checkup - Efter kontroll av den yttre kroppen parametrar, det är dags att utvärdera interna parametrar. Det är möjligt endast med rutin hälsa checkup. Läkare rekommenderar rutinmässiga hälsokontroller årligen efter 40 års ålder. Detta inkluderar allt från att blodtrycket blodprover. Regelbunden screening gör det möjligt för dig att känna till tecken i tiden och håller saker och ting under kontroll. Vissa hälsoproblem kan kontrolleras om de är kända i tid, det är där regelbundna hälsokontroller hjälp.

På ett personligt plan: vi har varit på resa för i år och vi alltid se till att våra vaccinationer är uppdaterade. Medan på vägen möter du människor som har tagit en annan väg (som inte blir vaccinerade) och i vissa fall har det lett till förlängd sjukhusvistelse och flyg hem. Du inte vill hitta dig själv med Tyfus under din avkopplande strandsemester. Det kommer att skada ännu mer för att veta att du kunde ha undvikits med en kort resa till en resa vårdcentral.

Doxycyklin (daglig tablett) är Ett brett spektrum antibiotikum som hjälper till att förhindra en mängd tropiska sjukdomar, inklusive leptospiros, fästingburna sjukdomar och tyfus.
Potentiella biverkningar är ljuskänslighet (en tendens till solbränna), trast (hos kvinnor), matsmältningsbesvär, halsbränna, illamående och störningar med p-piller. Mer allvarliga biverkningar är sår i matstrupen - ta din tablett med en måltid och ett stort glas vatten, och aldrig ligga ner i en halvtimme för att ta det. Det måste tas med för fyra veckor efter att ha lämnat riskområdet.

Shanna Israel är en holistisk hälsa-expert och grundare av Vertikala Wellness Shanna arbete som en professionell näring och livsstil expert sträcker sig över den korsande världar av hälsa, wellness, mode och underhållning. Hon nedsänkt sig inom sjukvården efter sin nära döden-upplevelse som slåss mot West Nile-virus följt av Graves' sjukdom och hashimotos. Fruktade för sitt liv och misshandlats av topp proffs, Shanna bedrivs enorm forskning på konventionella och okonventionella metoder för behandling och lärt sig att läka hennes försvagade kropp och återfå styrka genom en blandning av natur, miljö, integrativ och holistiska behandlingar.

Shanna, nu en hälso-förespråkare och wellness professionella, skapade Vertikala Wellness som plattform för människor att lära sig om hållbara alternativ behandling och förebyggande vård.